Et malingsstrøk kan være en nyttig investering, men her er det viktig at du maler i en lys og nøytral farge. Dette gjør raskt at boligen ser nyere ut, noe som vekker flere interesserte. Du kan derfor med fordel male stuen, men bruk også gjerne litt tid på andre rom slik som inngangspartiet og soverom.

Oppussingsobjekt

Dersom du sitter på et oppussingsobjekt som må totalrenoveres er det lite å hente på å pusse opp hele boligen. Dette blir mer kostnadsfult enn verdifullt. Er boligen din et oppussingsobjekt bør du selge den som det, og heller tolerere at salgssummen blir deretter.

Er du usikker?

Hva som bør pusses opp eller ikke i boligen din er det ikke alltid like lett å vite selv. Dette kan en eiendomsmegler hjelpe deg med. Ta kontakt og få eiendomsmegleren til å komme å se på boligen din for å gi en vurdering. Han eller hun kan gi deg gode råd på veien for små forbedringspotensialer, og når du først skal ha med en megler som hjelper til med salget har du ikke noe å tape på å la eiendomsmegleren også hjelpe deg ved startprosessen. De har erfaring fra hva som funker, og hva som er heller lite lønnsomt. Altså får du hjelp til hvilke tiltak som faktisk fører til et bedre salg.