Har du planer om å selge boligen din? Da vil forberedelser være viktig for å gi et godt førsteinntrykk på visning, og det viktigste – få til et godt salg! Det er mange ting som skal gjøres og mye som skal huskes på når boligen skal selges. Forberedelsene til visning er blant de viktigste punktene, men det er også mye jobb bak det. Da er det godt at en eiendomsmegler kan hjelpe deg!  

Noen råd på veien Selv om en eiendomsmegler hjelper deg, er det også mye du kan gjøre selv. Her er noen råd på veien til hvordan du kan gjøre leiligheten eller huset ditt klar til visning.

Vis at boligen er romslig La for all det møblement stå, men tenkt at boligen bør vises fra sine beste sider. Da gjør du det lurt i å la det være litt rom, så rydd bort ting og tang som er overflødig. I tillegg kan det være en ide å fjerne tepper dersom disse er store og virker som de tar mye plass. Slik synes gulvflatene mer, og de interesserte på visning vil sitte igjen med følelsen av at boligen har litt størrelse på seg.

Ikke glem rengjøring! At det er rent i boligen under visning er viktigere enn du kanskje tror. Førsteinntrykket er alfa og omega når det gjelder boligsalg, så bruk litt tid på vasking av boligen din eller sett bort jobben til noen. En ren bolig er tross alt langt mer tiltrekkende enn en som er støvete og skittent.