Ta kontakt

Er det noe du lurer på som du ikke finner svar på her, er du velkommen til å kontakte oss ved å fylle ut skjemaet under. Har du spørsmål rundt meglertjenester anbefaler vi at du kontakter en eiendomsmegler direkte. Ofte vil deres praksis variere stort, derfor kan det være lurt å høre med dem direkte for å få mer håndfaste og riktige svar.

Kontakt

6 + 8 =

Faq

Hvor mye koster det å selge boligen min?
Dette vil variere i fra eiendomsmegler til eiendomsmegler. Vi anbefaler derfor at du sammenligner tilbud fra flere forskjellige selskaper slik at du får den beste eiendomsmegleren til best pris. Du er velkommen til å bruke vårt skjema, da vil du enkelt kunne spare både tid og penger. Det er helt gratis og uforpliktende.
Hva er boligen verdt?
Enten du skal refinansiere lånet ditt eller er tidlig i en boligsalgsprosess, er det naturlig at du må finne verdien på boligen din. For å finne ut hvor mye boligen er verdt vil en eiendomsmegler kunne hjelpe deg. Vi anbefaler derfor at du kontakter flere eiendomsmeglere, får dem hjem på befaring og får en verdivurdering fra hver enkelt. På denne måten vil du få en mer riktig verdi på din bolig.

Finn beste eiendomsmegler i Trondheim

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Trondheim, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!