Om du skal selge boligen er det viktig at boligen fremstår best mulig. Det betyr at både rengjøring, rydding og et øye for detaljer kan være avgjørende.

Et øye for detaljer
Detaljer kan fremheve og gi boligen et bedre inntrykk. Du trenger ikke kjøpe inn masse pyntegjenstander, men å sette frem noen nykjøpte, friske blomster, tenne stearinlys eller fyre i peisen gjør at du er langt på vei til å gjøre et ekstra godt førsteinntrykk. Når det er sagt bør du passe på blomster som lukter for mye, og det samme gjelder duftlys. Det er nemlig ikke sikkert at de interesserte boligkjøperne har samme luktesans som deg.

Videre kan du gjerne legge noen fine pynteputer i sofaen, re opp sengen og finne noen puter som kan skape kontraster på soverommet.

Få hjelp av eiendomsmegler
Ikke alle har et øye for detaljer eller synes det er spesielt gøy å pynte rundt i huset. Om du ikke føler deg trygg på at du klarer jobben selv, eller ønsker ekspertråd på området bør du ta kontakt med en eiendomsmegler som kan hjelpe deg. Husk at meglere har gjerne vært gjennom flere visningsrunder og vet hva ulike kjøpere er på jakt etter. Det vil også si at de har gode kunnskaper om hvordan du kan vise frem boligen din på best mulig måte.

Bruk eiendomsmegleren for alt hun eller han er verdt, og følg rådene som blir gitt. Du ønsker jo at flest mulig skal være med på budrunden etter visningene, og da er det viktig at det er gjort et godt forarbeid.